Операциите на общопрактикуващите лекари ще бъдат санкционирани за лошо обслужване по трудово правоотношение, казва Уес Стрийтинг

...
Това включва позволяване на хората да посещават лекаря, който желаят,
Коментари Харесай

Това включва позволяване на хората да посещават лекаря, който желаят, и да избират дали да имат час в лице или по телефона - вместо това са продиктувани от операцията.

Писайки в Telegraph, г-н Стрийтинг каза: „Освен че дава на пациентите избор как да видят личния си лекар, лейбъристите ще върнат семейния лекар, така че пациентите да могат да видят един и същ общопрактикуващ лекар при всяко назначаване, ако решат.

„Практиките на общопрактикуващите лекари ще бъдат осигурени със стимули, за да предложат на пациентите непрекъснатост на грижите, така че повече пациенти да могат да посещават един и същ клиницист всеки път.“

Sky News разбира, че финансирането ще бъде преразпределено от лошо работещи хирургии към тези, които предоставят по-добра услуга, което прави политиката неутрална по отношение на разходите.

Г-н Стрийтинг призна, че са необходими повече общопрактикуващи лекари, за да се постигнат целите на неговата партия.

Няма данък върху богатството при лейбъристко правителство, казва канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс

Той каза, че неговата партия ще удвои броя на медицинските училищни места за обучение на още „хиляди“ лекари в общността всяка година.

И предоставянето на подкрепа за психично здраве във „всяко училище и общност – заедно с позволяването на самонасочване за прегледи при специалисти, като същевременно разширява ролята на фармацевтите – ще освободи Общопрактикуващите лекари да „предлагат лечението, което само те могат да осигурят“.

Г-н Стрийтинг преди това е влязъл в конфликт с Британската медицинска асоциация – синдикат на медицински работници – относно плановете си да .

Стрийтинг: „Не винаги е за повече пари"

През декември здравният секретар в сянка каза, че е бил "третиран като еретик" от групата.

Той каза пред Sky News в края на миналата година: "Въпреки факта, че Обявих най-голямото разширяване на персонала на NHS в историята, защото имах дързостта да кажа, че трябва да очакваме и по-добро обслужване за пациентите в замяна на тази инвестиция - защото смятам, че е неприемливо хората да чакат по телефона в осем часа сутринта, за да се свържа с личния лекар - БЛС ме третираха като някакъв еретик.

"Страхувам се, че разбирам под какъв натиск са лекарите.

< p>Прочетете повече:
Общопрактикуващите лекари получават нови правомощия за бързи сърдечни и респираторни проверки

„Това, което казвам, е, че плащаме за инвестиции в NHS, както ще направи следващото лейбъристко правителство, трябва да очакваме по-добри резултати за пациентите. В крайна сметка моята работа е да бъда шампион на пациентите.“

В статията си в Telegraph г-н Стрийтинг каза: „Лейбъристите ще правят нещата по различен начин. Повече ресурси трябва да бъдат осигурени от по-добра сделка за пациентите.

Щракнете, за да се абонирате за интервютата на Бет Ригби… където и да получавате своите подкасти

„Урокът от последното лейбъристко правителство е, че инвестициите трябва да върви заедно с реформата, ако иска да осигури резултати за пациентите. Казахме на общопрактикуващите лекари да гарантират назначаване в рамките на два дни, дадохме им инструментите да го направят и те го направиха.

„Точно както само Никсън можеше да отиде при Китай, само лейбъристите могат да реформират NHS."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР