Opel разпространи информация за уникална модификация на зареждаемата (PHEV) хибридна

...
Opel разпространи информация за уникална модификация на зареждаемата (PHEV) хибридна
Коментари Харесай

Opel показа уникална модификация на Astra PHEV

Opel популяризира информация за неповторима трансформация на зареждаемата (PHEV) хибридна версия на новата Astra, създадена взаимно с тунинг експерта XS Carnight.

Новият изложбен експонат ще бъде демонстриран по време на XS Carnight “20 Years of XSCN ” в Берлин (29-30 юли), след което ще бъде показан и пред посетителите на XS Carnight на езерото Вьортерзее през септември.

Доработките на XS Carnight за Astra PHEV включват регулируемо въздушно окачване GRINDS със датчици за разстояние от пътя, внушителни неповторими 20-цолови джанти на американската компания RVNT Forged, както и специфични декоративни детайли, които са част от портфолиото аксесоари Opel Accessories.

Задвижващата система на PHEV е изпълнена с 1.6-литров бензинов турбоагрегат (150 конски сили), електромотор със 110 конски сили, 8-степенна автоматизирана трансмисия и литиево-йонен батериен блок с потенциал от 12.4 kWh, за обща оптималната мощ от 180 конски сили и оптимален въртящ миг от 360 Нм, както и за опция за изминаването на до 60 километра в чист електрически режим на работа.

В 100% електрически режим, новата Astra е в положение да се форсира до над половината си (135 км/ч) скоростен капацитет от 225 км/ч, а границата от 100 км/ч може да бъде достигната от спряло състояние за 7.6 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР