Опасно близки отношения, задкулисни игри и догадки ще завладеят лекарите

...
Опасно близки отношения, задкулисни игри и догадки ще завладеят лекарите
Коментари Харесай

Бъдещето на д-р Тасев в „Св. Анастасия“ под въпрос

Опасно близки връзки, подмолни игри и догадки ще завладеят лекарите в новите епизоди на „ Откраднат живот: Антитела “. Нора ще направи непредвидена крачка към Фотев, която ще изненада даже и самия предприемач. Действията й ще провокират поредност от обстановки, които ще изострят връзките. На лекар Тасев ще му се наложи да се изправи пред разнообразни въпроси от страна на своите сътрудници, които ще слагат под подозрение бъдещето му като шеф на болничното заведение. Дали Борис ще бъде освободен или ще остане за дълго настрана от случаите на „ Св. Анастасия “, занапред ще стане ясно.  

Случаят с лекар Наков ще притегли вниманието на медиите, които ще дадат мотив за социална полемика. Вратите на болничното заведение ще бъдат прекрачени от публицист, който ще зададе неуместни въпроси и ще остави разнообразни отговори и подозрения за осъщественото посягане над доктор и случая с шефа на болничното заведение.

Междувременно Кая ще научи непредвидени вести за Христо по време на посещение на лекар Огнянова и лекар Карагьозов. Разговорът с младото семейство ще ескалира, а в развръзката на вечерта ще се намеси Хаджихристев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР