Опашка за кисело мляко, сирене и кашкавал… хмм. Имаше едни

...
Опашка за кисело мляко, сирене и кашкавал… хмм. Имаше едни
Коментари Харесай

И такава опашка доживяхме! Клиентка вие от ужас: Отвратена съм! Само ни лъжат и ние всички си мълчим

„ Опашка за кисело мляко, сирене и кашкавал… хмм. Имаше едни такива години преди време… “
Така потребителка на обществената мрежа Facebook реши да озаглави фрагмента, който качи. Той е изработен през вчерашния ден пред магазин в София, написа sofia24.bg.
Искам да ви споделя и моите наблюдения по отношение на цените на продуктите на тази компания. Във фирмения магазин на пазара „ Димитър Петков “ кг сирене е 12 лева и няколко стотинки /не си припомням тъкмо какъв брой ст. беше/, това е информация от през вчерашния ден.
„ Преди празника /Великден/ вървях на пазар в „ Метро “ магазин в кв. „ Люлин “, тази марка сирене за 1 кг струваше 22 лева обикновено ли е цената да е нараснала с към 47%. Какво прави страната, единствено ни лъжат и ние всички си мълчим. Какво стана, всяко знамение за един ден, инспекции една седмица и край.
Къде са публицистите, къде са медиите, платени подлоги. Отвратена съм от хората, от ръководещите, а политиците са ни такива, тъй като ние не сме народ, а мърша. Много прочувствено, само че за жалост това е действителността “, написа под обявата недоволна софиянк
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР