ОП "Радостни обреди" започва серия от семинари по брачно консултиране

...
ОП "Радостни обреди" започва серия от семинари по брачно консултиране
Коментари Харесай

Пловдивчани тръгнаха да се женят и... развеждат

ОП "Радостни обреди " стартира серия от семинари по брачно консултиране под надпис "Тя и той в брака ". Семинарите ще се организират един път месечно в интервала февруари - юли 2018 година Всеки един ще бъде на разнообразни тематики, обхващащи фамилните взаимоотношенията сред мъжа и дамата, какви сме ние преди и след брака, по какъв начин се променяме, когато кажем "Да ", по какъв начин се трансформира настройката ни към заобикалящия ни свят, функциите, които играем в брака, половите взаимоотношения преди и след брака и най-важният въпрос - по какъв начин да бъдем щастливи и задоволени и да вършим благополучен и колегата ни. Семинарите са построен на основата на фамилната и интерперсонална терапия и ще включват теоретична част, на практика техники и полемика.
"От година възнамерявам този курс и се веселя, че най-сетне неговото време пристигна. Да обичаш и да бъдеш обичан е нещо прелестно. Любовта е магия, от която в началото всички сме опиянени. Но в един миг всекидневието ни кара последователно да излезем от тази магия и да стартираме да си задаваме въпроси - за какво ме нервират нещата, които другият прави; това ли е индивидът, в който се влюбих. И се оказва, че нещата не са толкоз елементарни и любовта сама по себе си не е задоволителна за един съразмерен и благополучен взаимен живот. Статистиката за 2016 година демонстрира, че при 2800 подписани брака в Пловдив област има 996 развода. Почти 1/3. Надявам се, че с този курс ще помогнем на хората да са готови за живота "след сватбата ", разясни шефът на общинското дружество Румяна Толова.

От Оперативна програма "Радостни обреди " са поканили за лектори и консултанти двама от най-хубавите и известни пловдивски психолози - Събка Дякова - Чехович и Стоичко Миличин. Първият семинар на тематика "Бракът като огледало на самия себе си " ще се организира на 20 февруари / вторник/ от 18,00 часа в зала "Лотос ", намираща се в Дома на младоженците на ул. "Христо Г. Данов " 34.

За записване:
Тел. 032/63 11 49
e-mail: [email protected] и на Facebook страница: Оперативна програма "Радостни обреди "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР