ОП Младежки център Пловдив“ стартира четвъртото издание на стажантската си

...
ОП Младежки център Пловдив“ стартира четвъртото издание на стажантската си
Коментари Харесай

Стартира 4-о издание на стажантска програма

ОП „ Младежки център Пловдив “ започва четвъртото издание на стажантската си стратегия „ Млад стажант: Младите (въз)действат “.

В рамките на идващите месеци младежите, които се включат ще се допрян до света на неофициалното обучение и младежката работа; ще придобият умения за водене на действия и образуване на събития и ще се трансфорат в посланици на концепцията за локално развиване и облагородяване на града и дребните обитаеми места.

„ Млад стажант 4: Младите (въз)действат “ дава пространство за изява, творчество и споделеност. Участниците ще се включат в образованията, отдадени на въздействието на младежа върху заобикалящата го среда. Образователната стратегия стартира на 5 февруари от 10:00 ч. в платформата Zoom. Участието е изцяло гратис, нужно е единствено да попълните следната регистрационна форма: https://rb.gy/uall3v

Повече информация за събитието можете да видите на следния линк: https://www.facebook.com/events/883266595670128

Eто какво споделят участниците от последното издание на програмата:

„ Включих се, тъй като желаех да опитвам нещо друго. Така и стана, научих доста неща. (…) “, Беше занимателно и времето минава доста бързо всякога “, „ Невероятен екип от водещи, невероятна конюнктура и неописуеми страсти – това е дребна част от нещата които изпитах и видях в програмата. Наистина страхотни! “.

Дейността се осъществя като част от плана „ Младежки център Пловдив – мощен фактор за локално развиване “ по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР