Онлайн забавленията никак не са за подценяване. И пандемията от

...
Онлайн забавленията никак не са за подценяване. И пандемията от
Коментари Харесай

Кои са най-интересните неща, които можем да правим онлайн?

Онлайн заниманията по никакъв начин не са за подценяване. И пандемията от Covid-19, поради която бяхме принудени да прекараме дълги месеци у дома, потвърди това. Но даже и откакто коронакризата отмине, доста от нас ще продължат да се развличат по този метод поради голямото многообразие и удобството, което мрежата предлага.

Ето кои са най-интересните неща, които можем да вършим в интернет.
Гледане на видеоклипове
Видеоклиповете са превъзходен метод да убиете време, тъй като са „ пасивни “ и не изискват никакви старания. Не е нужно да вършиме нищо – просто седнете и се наслаждавайте. Толкова дълго, колкото желаете.

Видеоклиповете обаче не би трябвало да са безсмислени! В YouTube има десетки канали, които са по едно и също време занимателни и просветителни.

Такива видеоклипове са страхотни, когато ви е скучно онлайн, тъй като те не са просто занимателни за гледане, само че могат да ви научат на нови неща и даже да ви оказват помощ да бъдете по-проницателен и съпричастен човек.
Видеоигри
Има доста игри, които да практикувате онлайн: с пъзел, стратегически и военни игри, даже онлайн настолни игри и така нататък

Ако ви е скучно и имате потребност от онлайн развлечение, ето две по-малко известни игри, за които в действителност би трябвало да знаете - The Wiki Game и GeoGuessr. Първата е основана на изследването на публикации в Wikipedia. Тя ви дава начална и последна публикация и вашата цел е да се придвижвате от едната до другата, като щракнете единствено върху вътрешни връзки в Wikipedia.

GeoGuessr пък употребява Street View, с цел да ви води до места по целия свят и вашата цел е да се огледате и да познаете къде се намирате. Вашият резултат зависи от това какъв брой близо е догатката ви до действителното местонахождение. Има няколко разнообразни карти, които можете да изберете, с цел да ограничите обсега от вероятни локации.
Слушане на подкасти
Подкастите са превъзходен източник на развлечение. В момента се вършат хиляди такива и има най-малко по един за всеки вероятен усет и интерес.

Подкастите също са чудесни за предизвикателство на личностно израстване. Можете да научите доста за ръководството на парите и да се измъкнете от задължения от подкасти за персонални финанси. Освен това има такива поредност за ръководство на времето от продуктивност.

Тъй като от множеството приложения могат да изтеглят подкасти за слушане офлайн, това е превъзходен метод да убиете скуката при дълги пътувания до работа, когато чакате среща или даже до момента в който вършите домакинска работа.
Спортни залози
Спортните
залози са нещо, което милиони хора обожават и на което просто не могат да устоят. Все отново спортът е нещо, което сплотява милиони и даже милиарди сърца в едно, припомнят специалистите от.

Във водещите уеб страници за онлайн спортни
залози можете да залагате на разнообразни дисциплини, тимове и играчи, а неведнъж и на начин на живот събития, избори и други. Така съчетавате потребното с приятното, позволявайки си да спечелите и много изкушаващи суми пари.
Четене на комикси или електронни книги
Знаете ли, че има няколко метода да четете комикси онлайн гратис? Не единствено любителски уебкомикси, които се оферират гратис, само че даже можете да четете даже такива от DC, Marvel и Vertigo, без да плащате за това.

Електронните книги са различен превъзходен източник на онлайн развлечение. Има няколко страхотни уеб сайтове за изтегляне на безвъзмездни електронни книги със заглавия, вариращи от класика до модерна фантастика. Можете да получите часове стойност за развлечение от една електронна книга и можете да носите хиляди от тях със себе си когато и да е на телефона или електронния си читател.
Стартиране на ново занимание
Едно от най-креативните неща, които можете да вършиме, когато ви е скучно, е да научите ново занимание. Като се имат поради последните трендове в интернет, можете елементарно да научите голям брой занимания и да ги комбинирате в източник на спомагателен приход (като ваши лични видеоклипове в YouTube, подкасти, мобилни приложения, фотоси и други).

Или можете да забравите за парите и да се концентрирайте единствено върху щастието. Някои положителни неща, които да се занимавате, включват писане, изобразяване, градинарство и снимка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР