Онлайн училището Ucha.se разкрива 14 трика, с които може да

...
Онлайн училището Ucha.se разкрива 14 трика, с които може да
Коментари Харесай

Подчинете тялото си в стресови ситуации - 14 изумителни трика за контрол!

Онлайн учебното заведение Ucha.se разкрива 14 трика, с които може да „ излъжете” тялото си в разнообразни обстановки. Вижте защо става дума, тъй като несъмнено тялото ни е много по-непредсказуемо и занимателно в сравнение с сме си мислили.

1. Ако усещате „ иглички” в изтръпналите си ръце, започнете да клатите главата си отляво надясно.

2. Дъвчете дъвка, когато ви следва обстановка, която ви кара да сте нервни. Научно потвърдено е, че до момента в който дъвчем мозъкът ни си мисли: „ Когато сдъвквам, не съм в заплаха.”

3. Когато ви се гади, стиснете мощно лявата си ръка в пестник, тъй че палецът ви да е под другите пръсти. Гарантирано гаденето изчезва!



4. Увеличете обсега на отдалеченото за кола като го сложите под брадичката си.

5. Ако не чувате какво ви приказват по телефона или сте на шумно празненство, използвайте дясното си ухо. То по-бързо възприема бързия диалект.

6. Ако ви се доплаче на обществено място, дръжте очите си необятно отворени и не мигайте известно време. Ако пък към този момент сте заплакали, погледнете нагоре без да накланяте главата си обратно.



7. Ако сте преяли и ви е тежко, когато се отправите към леглото, легнете на лявата си страна. Това ще ви защищити от киселини и поддържа стомаха ви по-ниско от хранопровода.

8. Вдигнете дясното си ходило малко над земята и започнете да го въртите по часовниковата стрелка. Сега нарисувайте във въздуха с дясната си ръка 6. Кракът ви незабавно ще стартира да се върти в другата посока – назад на часовниковата стрелкa.

9. Не можете да видите нещо? Съберете пръстите си, тъй че да се получи дребна дупчица и погледнете през нея.



10. Ако ви сърби гърлото, почешете ушите си.

11. Страхувате се от игли? Опитайте се да кашляте принудително малко преди да ви бият инжекция или след нея. Това необичайно упражнение понижава болката.

12. Избутайте езика към небцето си и натиснете с пръст сред веждите си, в случай че желаете да отпушите носа или да облекчите синусите си.



13. Може да увеличите метаболизма си с 12%, в случай че не движите ръцете си до момента в който ходите.

14. Ако желаете да спрете хълцането от Уча.се оферират две благоприятни условия:

Вземете чаена лъжичка захар и я изпийте дружно с една чаша вода.

или

Напълнете чаша вода и разбъркайте водата с нож по часовниковата стрелка. След това задръжте ножа вдигнат пред вас и го гледайте до момента в който изпиете цялата чаша.

… въпреки и тези способи да ви се костват странни, в случай че са вярно изпълнени, имат мигновен резултат.

Източник: petel.bg
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР