Онлайн платформа за дигитални услуги за бизнеса като управление на

...
Онлайн платформа за дигитални услуги за бизнеса като управление на
Коментари Харесай

Онлайн платформа предлага дигитални услуги на бизнеса

Онлайн платформа за цифрови услуги за бизнеса като ръководство на автопарк, съгласуваност на артикули, следене на активи, потребление на над 20 облачни услуги, пусна Мтел.

Изцяло автоматизираният портал ще разрешава на клиентите му да заявят, платят, задействат и ръководят извънредно богато портфолио от облачни решения на едно място в интернет пространството. Порталът е локализиран на български език, а продуктите, предлагани в него, са ориентирани към бизнес клиенти. Потребителите ще могат да заплащат закупените от тях услуги, както с кредитна или дебитна карта, по този начин и с фактурата си от Мтел.

На платформата има над 20 " облачни” услуги за бизнеса, разграничени в три съществени категории – бизнес приложения, услуги за онлайн наличие и услуги за IT сигурност. Предлага се необятен набор от решения – от програмен продукт за следене на продажбите и реализиране на по-висока успеваемост, през интелигентни системи за образуване на контакти и задания, усъвършенстване на работата в екип и следене на покупко-продажби, до IT услуги като Microsoft Office 365 и антивирусна отбрана на e-mail, Wi-Fi мрежи и web уеб сайтове.

" Следвайки своята упоритост да бъдем водещ телекомуникационен оператор и снабдител на цялостни софтуерни решения, ние поемаме в една разумна посока, която ни трансформира в извънредно благонадежден и виновен сътрудник за бизнеса в България. Мтел се стреми да покрие цялостния набор от телекомуникационни и IT услуги и смятам, че със старта на новата платформа, ние не просто разширяваме портфолио си от артикули, само че спомагаме за дигитализацията на бизнес процесите на нашите клиенти.”, съобщи Михаил Семерджиев, старши управител " Фиксирани услуги” в Мтел, представен в корпоративното прессъобщение.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР