Онлайн курс помага за подготовката за държавния зрелостен изпит по

...
Онлайн курс помага за подготовката за държавния зрелостен изпит по
Коментари Харесай

Онлайн курс помага в подготовката за матурата по български и литература |

Онлайн курс оказва помощ за подготовката за държавния зрелостен изпит по български език и литература след 12. клас.

Обучението в „ М@турата “ започва на 10 февруари 2021 година Курсът предлага цифрови запаси за упражнение, мисловни карти, електронна христоматия, препоръки от психолог за справяне със напрежението около изпита.

През януари издателство " Клет " кани дванадесетокласниците на безвъзмездна пробна матура по новия модел на МОН с взетия досега материал. Учениците ще получат противоположна връзка за цялостното си показване, в това число и на отворените въпроси. Предварителната пробна матура ще е с отворен достъп на уеб страницата матурата.бг на 15 и 16 януари 2022 година и учениците ще могат да я попълнят в комфортно за тях време.

Уроците в " M@турата " ще се организират два пъти седмично – всеки вторник и четвъртък от 18:30 ч., от учителите по български и литература Веселин Геренов (73. СУ " Владислав Граматик " - София) и Владимир Игнатов (9. ФЕГ „ Алфонс дьо Ламартин “ - София). Всеки участник ще има достъп и до записи от срещите при положение, че желае да навакса или договаряния наученото.

Психологът и психотерапевт Александра Алгафари ще поучава учениците по какъв начин да се оправят със напрежението, което би им разрешило да се приготвят дейно, да са спокойни и уверени.

Обучението ще приключи с още една пробна матура, която ще бъде тествана от специалисти оценители и ще даде действителна визия на учениците за равнището на знанията им в края на курса.

Всеки може да се запише за курса М@турата, като избере един от двата преференциални разновидността за абонамент, които може да разгледате .
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР