Онези, които следят изкъсо автомобилната тематика са наясно, че понятие,

...
Онези, които следят изкъсо автомобилната тематика са наясно, че понятие,
Коментари Харесай

Искам евтина G-Klasse

Онези, които наблюдават изкъсо автомобилната тема са наясно, че разбиране, като "евтина G-Klasse " няма. Това един от колите, който държи чудовищни цени, даже и за доста старите екземпляри. Ако не вси стигат парите за същинска G-Klasse, само че сте почитател на ръбатия ѝ дизайн, то има няколко автомобила, които се пробват да наподобяват на нея. Едни са се справили със задачата по-добре, а други по-зле, само че като цяло приликата е на разположение.

Puch G-Klasse


G-Klasse се произвеждаше, продължава да се създава и ще се създава в Австрия. Предприятието е Magna Steyr, а по-рано то се наричаше Steyr-Daimler-Puch. Поради тази причина до началото на XXI век G-Klasse беше налична, както с емблемата на Mercedes, по този начин и с тази на Puch.

Peugeot P4


Това е второто лицензно копие на G-Klasse, като и до ден-днешен се употребява във френската войска. Освен обаче образното подобие с G-Klasse, от вътрешната страна P4 си е Peugeot. Дизеловият мотор е от Peugeot 504, а трансмисията - от Peugeot 604. За малко автомобилът е пуснат в продажба и за елементарни жители.

BAIC BJ80


Китайските плагиати към този момент оферират в шоурумите си модела BJ80, като цената му варира от $42 600 до 44 000. След като сътвориха безспорен клонинг на именитата G-Klasse, китайците от BAIC не престават с копирането. Сега те са подготвени и с наточена версия на модела си BJ80, която се явява нещо като AMG.

Force Gurkha


Това е един индийски всъдеход, който още с излизането си от завода мощно наподобява на G-Klasse. Втората генерация е още по-близка до оригинала и в случай че след това се сменят емблемите и радиаторната решетка, то разпознаването става много мъчно. Техническата част на тази кола обаче е много скромна.

Mahindra Bolero


В Индия съществува една компания, наречена R&T Auto Catalyst, която предлага цялостна преправка на всъдеходите Mahindra Bolero. Те могат да го трансфорат в общоприет G500 или пък в G63 AMG, освен това с всички истински лога и емблеми. Въпреки старанието си, работата на R&T Auto Catalyst не наподобява толкоз хармонична.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР