Онези, които се опитват да злоупотребяват с британската имиграционна система,

...
Онези, които се опитват да злоупотребяват с британската имиграционна система,
Коментари Харесай

Джонсън с люта атака към чужденците. Предупреждението

Онези, които се пробват да злоупотребяват с английската имиграционна система, ще бъдат отпращани в трета страна или в родината си, съобщи през днешния ден английският министър председател Борис Джонсън, съобщи от Ройтерс.

" Трябва да подсигуряваме, че единственият метод за приемане на леговище във Англия е сигурният и законен метод и че тези, които се пробват да злоупотребяват с нашата система, няма да могат автоматизирано да се устроят в нашата страна, а вместо това ще бъдат отпращани бързо и хуманно в трета страна или в родината си ", сподели английският министър председател при показване на ново имиграционно съглашение, подписано сред неговото държавно управление и управляващите на Руанда.

" От през днешния ден английското държавно управление трансферира контрола върху незаконното секване на Ламанша на военноморския флот вместо на граничната работа ", съобщи също Джонсън, съобщи Франс прес. Целта на тази стъпка е " нито един транспортен съд или една лодка да не дойдат във Англия неусетно ", акцентира министър председателят и посочи, че за това ще бъдат деблокирани 50 милиона лири за нова техника и личен състав.

" Ще бъдат издигнати нови центрове за банкет на незаконните имигранти, сходни на тези в Гърция, които ще заменят настоящето подслоняване в хотели ", заяви още Джонсън. Според него оповестеното през днешния ден съглашение с Руанда за изпращане на мигранти, пристигнали незаконно на английска територия, може да засегне десетки хиляди души.

" Това съглашение ще работи като спирачка за мигрантите, искащи да дойдат във Англия ", акцентира Джонсън. " От през днешния ден всички, идващи незаконно във Англия, както и пристигналите незаконно от 1 януари насам, ще могат да бъдат изпратени в Руанда ", съобщи консервативният водач. Той дефинира източноафриканската страна като " една от най-сигурните страни в света и която е международно приета за достиженията си в приемането и интеграцията на мигранти ".

Новият проект би могъл да се ползва за всички нелегално влезнали в страната мигранти, без значение дали идват от Иран, Сирия или Еритрея.

Подобна мярка към този момент бе приложена от Австралия, която настанява на отдалечени острови в Тихия океан мигрантите, само че тази нейна политика е много подложена на критика.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР