Омбудсманът Мая Манолова все още не е решила дали ще

...
Омбудсманът Мая Манолова все още не е решила дали ще
Коментари Харесай

Манолова не иска партия, ако играе за кмет на София

Омбудсманът Мая Манолова към момента не е решила дали ще се кандидатира за кмет на София, само че в случай че реши да го направи, няма да се обвърже с политическа партия. Така тя разяснява пред БНР изявление на Стефан Данаилов, съгласно който тя би била заслужен кандидат- кмет на левицата.

" Аз съм непосредствен човек и когато преценява, че инструментариумът, с който разполагам не ми разрешава съответно да адвокатствам на българските жители, ще подхваща други стъпки и може да аплайвам за други позиции с ясната цел да им бъда потребна. Партийно кандидатиране и издигане ми наподобяват безусловно неприемливи ", съобщи Манолова.

Докато изреждаше идеите, зад които е заставала, тя уточни и отбраната на потребителите против софийската " Топлофикация ", която, по думите й, " е невероятно да се реформира извън ".

Манолова сподели, че към нея постоянно се обръщат, когато се появи рецесия в някой бранш - кмет, водач на Българска социалистическа партия, и се пошегува, че единствено за ръководител на футболния съюз не са я питали. Изрази и учудването си, че от много време е питана дали ще се кандидатира за кмет до момента в който други имена на претенденти към момента не са обявявани.

Помолена да разяснява слуховете, че водачът на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов я харесвал за кмет, отговори с " Не думайте ". В отговор на въпрос Манолова посочи, че не е водила диалози с политически водачи по тази тематика.

По-рано Манолова, чийто брачен партньор Ангел Найденов е измежду главните фигури във вътрешната съпротива на Българска социалистическа партия, беше спрягана и като вид за нов водач на социалистите, който да смени Корнелия Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР