Олимпийските комитети на Канада и Австралия обявиха, че няма да

...
Олимпийските комитети на Канада и Австралия обявиха, че няма да
Коментари Харесай

Австралия и Канада отказват Токио ако остане по план

Олимпийските комитети на Канада и Австралия оповестиха, че няма да изпратят свои спортисти на олимпийските игри в Токио, в случай че те се проведат по проект от 24 юли до 9 август. Снощи президентът на МОК Томас Бах съобщи, че в границите на четири седмици той и Бордът на организацията би трябвало да вземат решение какво ще се случи с тях.
" Олимпийският комитет на Канада, Паралимпийският комитет, държавното управление на страната, Комисията на спортистите и националните спортни федерации стигнаха до това тежко решение- да не изпращаме състезатели на олимпийските и паралимпийските игри. Получихме информация, че МОК преглежда разнообразни разновидности и ще бъдем признателни, в случай че Игрите бъдат отсрочени ",.се споделя в изказването, което е разпратено до медиите.
Австралия е идната страна, която съобщи, че няма да взе участие.
" Олимпийският комитет на Австралия организира интернет-конференция с присъединяване на хората от изпълнителния комитет. Единодушно стигнахме до умозаключение, че тимът не може да бъде събран поради непрекъснато изменящите се условия у нас и зад граница. Ние считаме, че Игрите няма по какъв начин да стартират през юли ", се споделя в изказването на Олимпийската централа на Австралия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР