Оли Александър каза, че уважава правото на феновете да бойкотират

...
Оли Александър каза, че уважава правото на феновете да бойкотират
Коментари Харесай

Оли Александър „уважава“ бойкота на Евровизия, но критикува „екстремната“ реакция на включването на Израел

Оли Александър сподели, че почита правото на почитателите да бойкотират състезанието за ария на Евровизия поради включването на Израел, само че усеща част от езика, употребен против състезателите беше „ доста рисков “.

Певецът на Years & Years, който ще съставлява Обединеното кралство на надпреварата, което ще се организира в Малмьо, Швеция идната седмица, отхвърли апелите към него да се отдръпна от надпреварата на фона на спора в линията Газа по-рано тази година.

В нов документален филм на BBC, който наблюдава 33-годишния мъж, до момента в който се приготвя за шоуто, той описа за вземането на „ доста сложното решение “ да продължи с надпреварата.

В документалния филм, озаглавен Olly Alexander's Road to Eurovision '24, певицата споделя: „ Много от състезателите и аз имахме доста мнения като „ Вие сте съизвършител в геноцид от присъединяване в Евровизия ", което е много извънредно. "

" Разбирам от кое място идва това мнение, само че мисля, че това е необикновено комплицирана политическа обстановка, какват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР