Октомврийският отчет на областната дирекция на МВР във Враца показва

...
Октомврийският отчет на областната дирекция на МВР във Враца показва
Коментари Харесай

Ченгетата във Враца уплашиха крадците, пресякоха и 12 сделки с дрога

Октомврийският доклад на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца демонстрира положителни резултати, стана ясно по време на постоянният месечен брифинг на старши комисар Янко Янколов. Кражбите на територията на региона са намалели, а униформените работят усърднo за попречване на разпространяването на опиати.
Статистиката на дирекцията демонстрира, че записаните закононарушения на територията на региона бележат спад по отношение на предходната година. За октомври униформените са записали 214 закононарушения, а предходната година са били 246. Разкритите закононарушения за месеца са 83, а откритите причинители са 77. Полицейската сводка демонстрира, че за интервала има регистрирани 9 телесни повреди на поданици на региона. За месеца са регистрирани едвам 40 обири, като за октомври предходната година са били 96. Има 12 случая с унищожено имущество и едно разваляне на МПС.
Престъпленията по линия опиати бележат растеж по отношение на предходната година, като за октомври са открити 12 случая, а за същия месец предходната година са били 6. По-високият брой на хванатите с дрога е поради по-усилената работа на униформените в тази посока и засиленото полицейско наличие към учебните заведения, където има дилъри на наркотични субстанции.
За месеца униформените са конфискували 103 000 къса цигари, 131 кг тютюн и 106 литра алкохол без акцизен бандерол.
За интервала са формирани 20 заявителски материала, като са формирани 8 акта и са формирани 3 досъдебни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР