Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане под

...
Окръжният съд в Монтана издаде постоянна мярка за задържане под
Коментари Харесай

Оставят в ареста мъж, крил се две години след източване на банкова карта

Окръжният съд в Монтана издаде непрекъсната мярка за " задържане под стража " на 28-годишен мъж, който през юли 2019 години изтеглил 2860 лв. от непозната дебитна карта и по-късно се укривал до октомври 2021 година, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

Според събраните по делото доказателства в дните от 2 до 10 юли 2019 година той теглил 17 пъти пари от дебитната карта на пенсионер от село Губеш, в община Годеч без негово единодушие.

Така от банкомати в Монтана и Годеч съумял да изтегли 2860 лв.. След като пострадалият схванал за неналичието на средствата и алармирал в полицията, по случая почнало следствие. Мъжът бил извикан за разпит и покачване на обвиняване.
свързани новини3867на 12.07.2021
Той обаче не се явил, не бил открит и на двата му адреса в монтанските села Мадан и Бъзовец. Заради това бил разгласен за общодържавно търсене и бил арестуван преди няколко дни.

Магистратите са решили, че обвиненият, който към този момент е осъждан за други закононарушения, може да се укрие и поради това са му наложили най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Така той ще би трябвало да изчака произнасянето на присъда в пандиза.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР