Окръжният съд в Кърджали отложи днешното заседание по делото за

...
Окръжният съд в Кърджали отложи днешното заседание по делото за
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Местан за катастрофата със загинало дете


Окръжният съд в Кърджали отсрочи днешното съвещание по делото за тежката злополука през април 2019 година край момчилградското село Загорско, с присъединяване на Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, при която почина 6-месечно бебе. Основание за това бе входирана молба от проф. доктор Станимир Карапетков, в която моли за друга дата с обяснението, че поради интензивна работа по експертизата на различен случай от публичен интерес - злополуката на бул. “Черни връх “ в София и други неотложни задължения, няма да може да бъде направена в срок поисканата спомагателна правосъдна автотехническа експертиза. 

Въпросната експертиза бе поискана на предишно съвещание от отбраната на бащата на починалото бебе - Юсеин Ахмед, който същи е обвинен по делото. По думите на юрист Петра Свиленова, заданието има задачата да се определи  изходното местонахождение на Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в при злополуката на кръстовището край Загорско. 

Катастрофата край момчилградското село бе през април 2019 година Тогава се сблъскаха два автомобила – единият беше  ръководен от Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, а другият - от Юсеин Ахмед, возещ четиричленното си семейство. Вследствие на удара леко пострада брачната половинка на Юсеин, по-тежко по-голямото дете в фамилията, а 6-месечното им бебе умря. Двамата водачи бяха привлечени като обвинени.

Днес Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в още веднъж се яви самичък в съда, откакто на предходното заседание се отхвърли от двамата си защитници – Менко Менков и Нацко Дойчев. На съвещанието не се явиха движимостите лица, частното обвиняване и отбраната на част от частното обвиняване. Делото бе отсрочено за 6 декември от 10,30 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР