Окръжната прокуратура в Плевен внесе обвинителен акт в Окръжния съд

...
Окръжната прокуратура в Плевен внесе обвинителен акт в Окръжния съд
Коментари Харесай

Пълен карък! Жена на кило ракия открадна кола и блъсна патрулка

Окръжната прокуратура в Плевен внесе обвинителен акт в Окръжния съд против 29-годишна жена, карала пияна откраднат автомобил, с който блъснала патрулка. На Г.Н. е повдигнато обвиняване за осъществени от нея три закононарушения, оповестяват от прокуратурата.

Както Българска телеграфна агенция писа, поредицата от произшествия стана на 11 юли тази година. Тогава в ранните часове на деня Г.Н. е карала откраднат от нея автомобил откакто е използвала алкохол. Последователно е предизвикала две произшествия със вреди по два автомобила в квартал " Сторгозия " в Плевен и е избягала.След подаден сигнал, патрулен автомобил е направил опит да спре колата на Г.Н., само че тя не се подчинила на подадени звукови и светлинни сигнали. Преследвана е от три патрулки, една от които по време на гонката препречила пътя на извършителката, се показва в обвинителния акт. Г.Н. още веднъж не е спряла и се врязала в патрулния автомобил, застанал на пътя ѝ, в който били чиновници на Второ районно ръководство в Плевен. На служителите на реда са породени леки телесни повреди.
-->
Установено е, че Г.Н. е карала с 3.77 промила централизация на алкохол в кръвта. Тя е и недееспособен лидер. Нанесените имуществени вреди са за над 15 хиляди лв..

По време на воденото досъдебно произвеждане дамата е с непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ". Предстои съдът в Плевен да насрочи разпоредително съвещание по делото, прибавят от прокуратурата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР