Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение на 83-годишен мъж за

...
Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвинение на 83-годишен мъж за
Коментари Харесай

Съдят перверзен дядка за блудство с две деца, давал пари на баща им

Окръжната прокуратура в Благоевград повдигна обвиняване на 83-годишен мъж за блудничество с малолетни, оповестяват от прокуратурата. Обвиняеми по делото са бащата на потърпевшите деца и дамата, с която той живеел. Двамата съзнателно улеснили причинителя на закононарушението.
Обвиняемият татко има пет деца. Тяхната майка не полагала грижи за тях и те били отглеждани от него, а през избрани интервали били настанявани в професионални приемни фамилии.
Двете му малолетни дъщери – на 12 години и 9 години, са диагностицирани със характерни разстройства и умерена умствена назадничавост. По отношение на девойките били осъществявани многократни инспекции от отдел „ Закрила на детето “, при които били установени съответни проблеми.
Към 2020 година мъжът живеел на фамилни начала с жена. Чест посетител в дома им бил 83-годишният мъж. По време на едно от визитите си той изискал от тях да го позволяват в стаята на децата за осъществяване на блудствени дейности без съвкупление с малолетните дъщери. За да ги стимулира, им заречен всякога да дава суми от по 10-20 лв..
След приемане на единодушието им, в интервала от декември 2020 година до май 2021 година той редовно правил блудствени дейности с двете девойки. При потегляне от вкъщи им оставял пари на обвинените. Децата разказвали за дейностите на възрастния мъж, само че двамата възрастни нищо не предприемали, защото това се правило с тяхно познание и единодушие.
На 5 май 2021 година в дирекция „ Социално подкрепяне “ бил подаден сигнал, касаещ едно от потърпевшите девойки. След осъществена инспекция детето незабавно било настанено в професионално приемно семейство. Събрани били данни за осъществени блудствени дейности и по отношение на малолетната ѝ сестра.
В хода на следствието са били осъществени правосъдно псиахитрично-психологични експертизи на жертвите на закононарушението. Вещите лица са заключили, че децата са били обект на повтаряща се неведнъж полова корист, което се е отразило на държанието им. Налице са признаци на претърпяна от тях психотравма. Пострадалите не са могли да плануват последствията от осъществяваните по отношение на тях действия, заради възрастовата незрялост и открития интелектуален недостиг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР