Окръжна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт

...
Окръжна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Предадоха на съд обвиняем за държане на над 200 килограма наркотици за над 5 млн.лева

Окръжна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт против 28-годишен мъж за държане на опиати в изключително огромни количества-над 200 кг MDMA и 88,413 грама хашиш. Той ще дава отговор и за причиняване на телесни повреди на двама служители на реда при задържането му.

С.А. е упрекнат за това, че на 11 ноември 2021 година във Велико Търново, на Политическа партия І-4, км. 130, в лек автомобил „ Ауди А6 “ държал за разпространяване метилендиоксиметамфетамин (МDMA) с тегло 200.311 кг на стойност 5 007 775 лв. и хашиш с тегло 88.413 грама на стойност 795.72 лв..

Той е обвинен и за това, че по същото време и място, предизвикал леки телесни повреди на двама полицейски чиновници в Сектор „ Пътна полиция “ при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи -град Велико Търново при осъществяване на службата им.

На 11 ноември предходната година С.А. пътувал с персоналния си автомобил, като трябвало да транспорти наркотични субстанции от Исперих до хотел в София. В региона на Велико Търново, автомобилът бил спрян от полицейски патрул. При осъществената инспекция, в купето на колата, полицейските служите разкрили пет сака с огромно количество опиати в тях. По време на задържането обвиненият оказал опозиция, като наранил двама служители на реда.

Обвиняемият е с взета мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР