Окръжна прокуратура-Търговище ръководи досъдебно производство срещу организирана престъпна група, извършвала

...
Окръжна прокуратура-Търговище ръководи досъдебно производство срещу организирана престъпна група, извършвала
Коментари Харесай

Разследват престъпна група, използвала без право популярна търговска марка

Окръжна прокуратура-Търговище управлява досъдебно произвеждане против проведена незаконна група, правила закононарушения по член 172б, алинея 1 от Наказателен кодекс, а точно - без единодушието на притежателя на изключителното право употребила в комерсиалната активност марка, обект на това извънредно право или негова реплика без правно съображение, оповестяват през днешния ден от Апелативната прокуратура във Варна.

На територията на градовете Търговище, Разград и Харманли, от чиновници на Групово дело " Борба с проведената престъпност " при Министерство на вътрешните работи са осъществени голям брой претърсвания на разнообразни адреси. Иззети са артикули, носещи отличителни белези на разнообразни международни марки, като от помещение в Харманли е конфискувано и съоръжение за произвеждане на дрехи със щампи на разнообразни международни марки.

Разследването се прави под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Търговище. Работата по доказване и документиране на осъществените закононарушения продължава, назначени са голям брой експертизи. Изяснява се и съпричастността на откритите по време на подхванатите дейности по досъдебното произвеждане лица, както и тяхната роля в незаконната скица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР