Прокуратурата разследва отнемане на имоти на бившия полицай Венцеслав Караджов

...
Прокуратурата разследва отнемане на имоти на бившия полицай Венцеслав Караджов
Коментари Харесай

Експолицаят Венцислав Караджов проговори след барикадата

Прокуратурата проверява лишаване на парцели на някогашния служител на реда Венцеслав Караджов посредством машинация. За случката е съобщил самият той при сбъднат разпит.

Образувано е досъдебно произвеждане за вероятно осъществено вещно укривателство. 

Експолицаят споделил, че до момента в който е бил арестуван по обвиняване за убийството на родителите си са били продадени два негови парцела – вила в село Дедево и имот в Пловдив. Това е станало посредством пълномощие, което той дал на член на неговото семейство, с цел да може парцелите да бъдат трансферирани на сина му. 

Впоследствие синът му е бил въведен в подвеждане да даде пълномощие на майка си за продажбата на въпросните парцели. Така те били закупени от други лица, а по-късно паричните средства от покупко-продажбите не били предадени на сина на Караджив, а са били арестувани от майка му и трето лице. По делото се правят дейности по следствието, оповестява Марица. 

Районната прокуратура също по този начин е образувала и досъдебно произвеждане за това, че през вчерашния ден Караджов се барикадира. Обвинението е, че е попречил на полицейски чиновници, като не се е подчинил на разпорежданията им да напусне дома си в Пловдив, с цел да бъде преведен в пандиза за изтърпяване на постановена  доживотна присъда за убийството на родителите си. След 12-часова драма Караджов се съобщи. В момента се намира в пандиза за изтърпяване на наказването „ отнемане от независимост ".

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР