Окръжна прокуратура - София провери изпълнението на мерките и препоръките,

...
Окръжна прокуратура - София провери изпълнението на мерките и препоръките,
Коментари Харесай

Прокуратурата: Софийска област спазва противоепидемичните мерки

Окръжна прокуратура - София ревизира осъществяването на ограниченията и рекомендациите, въведени със заповед на министъра на опазването на здравето от 13.03.2020 година, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
В резултат на получената информация е открито, че във всички 22 общински администрации на територията на Софийска област и в регионалната администрация стрикто се съблюдават ограниченията и рекомендациите, целящи предварителна защита и запазване здравето на популацията и чиновниците.
Предприетите дейности от страна на общините и регионалната администрация са своевременни, съответни и относими към основаната епидемиологична конюнктура и демонстрират високото равнище на угриженост на администрациите към жителите на съответните обитаеми места.
Във връзка с динамичната смяна в обстановката в страната, обвързвана с увеличението на броя на инфектираните и издадените по отношение на това нови рекомендации и заповеди, Окръжна прокуратура - София и съответните районни прокуратури са в условия на работа при непрестанен надзор за спазването на ограниченията в битката с разпространяването на вируса COVID-19.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 23 март
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР