Окръжна прокуратура–Плевен, съвместно с Националния институт на правосъдието, в рамките

...
Окръжна прокуратура–Плевен, съвместно с Националния институт на правосъдието, в рамките
Коментари Харесай

Окръжна прокуратура – Плевен проведе регионално обучение на тема „Организирана престъпност дейност: Практически проблеми на материалноправния режим“

Окръжна прокуратура–Плевен, взаимно с Националния институт на правораздаването, в границите на Програмата за районно образование, бе уредник на семинар на тематика „ Организирана престъпност активност: Практически проблеми на материалноправния режим “.

Той се организира от 10 до 12.05.2022 година в град Вършец. Лектор на образованието бе доцент доктор Ива Пушкарова. В него взеха присъединяване прокурори от Окръжна и Районна прокуратура-Плевен, прокурорски помощници, следователи от ОСлО-Плевен, проверяващи служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи град Плевен.

На образованието бяха показани и дискутирани редица тематики по отношение на наказателноправния режим на проведената незаконна активност /ОПД/, незаконни сдружения, форми на Оперативно профилактично дело и други форми на задружна незаконна активност, тактики за следствие и други.

Основна цел на образованието е повишение на знанията и практическите умения на магистратите и проверяващите служители на реда при използване на процедура на законодателството, обвързвано с материята проведена незаконна активност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР