Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем 37-годишен

...
Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем 37-годишен
Коментари Харесай

Кръчмарски запой довел до убийството в Катунци

Окръжна прокуратура – Благоевград притегли в качеството на обвинен 37-годишен мъж с букви К.М. за съзнателно ликвидиране по отношение на случая в село Катунци, при който в сряда вечерта беше открит мъртвец на мъж.

Към сегашния миг от следствието е открито, че вечерта на 05.01.2022 година в снек-бара към магазина в Катунци имало гости, които употребявали алкохол. Между двамата от тях – Л.Ш. и К.М., зародило напрежение, прераснало в сборичкване пред комерсиалния обект, оповестиха от прокуратурата.

Първоначално очевидци на протичащото се съумели да разтърват спорещите мъже. Впоследствие обаче - към 22,45 ч., К.М. нанесъл удар на 38-годишния Л.Ш., в резултат на който той паднал. Пострадалият бил превозен в лечебно заведение в гр. Сандански, където била установена гибелта му.
свързани новини8828на 06.01.2022
Пристигналите на местопроизшествието полицейски чиновници са направили оглед. Разпитани са очевидци на случая. Направена е аутопсия на натрупа на умрелия мъж. Назначени са експертизи.

С разпореждане на прокурор К.М. е арестуван за период до 72 часа. Предстои внасяне в съда на искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР