Окръжна прокуратура – Шумен наблюдава и ръководи досъдебно производство по

...
Окръжна прокуратура – Шумен наблюдава и ръководи досъдебно производство по
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура в Шумен разследва катастрофата с 3 жертви в града

Окръжна прокуратура – Шумен следи и управлява досъдебно произвеждане по член 343, алинея 4 от Наказателен кодекс във връзка тежко пътно-транспортно произшествие, при което на място са починали млад мъж и малолетно момиче, а друго малолетно момиче е умряло в болнично заведение малко по-късно, оповестиха от институцията.
Инцидентът е зародил към 21.20 часа на 23 декември, на бул. „ Симеон Велики “ в града. Според първичните данни, 24-годишен мъж, управлявал лек автомобил с превишена скорост, изгубил надзор над транспортното средство и се блъснал в дирек от уличното осветяване. Вследствие на пътното произшествие на място са починали младия лидер и малолетно момиче, пътувало в автомобила. Друго малолетно момиче е откарано в доста тежко положение в болнично заведение, където по-късно е умряло.
Направен е оглед на местопроизшествието, а през днешния ден се прави и спомагателен подобен. Назначени са съдебно-медицински, химически и авто-технически експертизи. Взети са кръвни проби, чиито разбор да откри има ли приложимост на алкохол и/или наркотични субстанции.
Работата по изясняване на детайлите към тежкия случай продължава под управлението и надзора на Окръжна прокуратура – Шумен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР