Окръжна прокуратура – Перник привлече в качеството на обвиняем и

...
Окръжна прокуратура – Перник привлече в качеството на обвиняем и
Коментари Харесай

Задържан е 57-годишен за убийството на швейцарския бизнесмен

Окръжна прокуратура – Перник притегли в качеството на обвинен и задържа мъж за съзнателно ликвидиране в с. Кладница, оповестиха от обвиняването.

Под управлението на Окръжна прокуратура – Перник продължава следствието по досъдебното произвеждане за осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс.

На 11.08.2022 година в с. Кладница, област Перник, била породена гибел на жителя на Швейцария У.Л., непрекъснато пребиваващ в България.

В хода на следствието са осъществени огледи на местопроизшествието, извършени са разпити на очевидци, конфискувани са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от правосъден доктор, назначени са експертизи.

Въз основа на събраните по делото доказателства наблюдаващият прокурор притегли в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране 57-годишният Б.П. Той е арестуван за период до 72 часа. 

Предстои прокуратурата да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения за тежкото закононарушение. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР