Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем 34-годишния

...
Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем 34-годишния
Коментари Харесай

Прокуратурата погна наркодилър от Благоевград

Окръжна прокуратура – Благоевград притегли в качеството на обвинен 34-годишния М. Ш. по досъдебното произвеждане, формирано за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 1, изр. 1, прочие 4 и прочие 5, вр. член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 07. 12. 2022 година в гр. Благоевград М. Ш. популяризирал наркотични субстанции - коноп (марихуана) и метамфетамин, на три лица.

При претършуване в населяван от него парцел на ул. „ Хърсовска “ в града са били открити и конфискувани станиолово топче с увита в него суха зелена растителна маса с остра характерна миризма, електронна везна, стъклена лула, банкноти, мобилен телефон и таблет. При направения полеви наркотест веществото е реагирало позитивно на канабис.

В двор на къща с различен адрес в гр. Благоевград М. Ш. държал за разпространяване различен тип опиат - метамфетамин.

Извършителят на действията е бил открит и арестуван в хода на профилираната интервенция, извършена под управлението на прокуратурата и органите на Министерство на вътрешните работи.

Днес, 09. 12. 2022 година, по искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения М. Ш.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР