Окръжен съд – Кюстендил призна дупничанина Васил Капланов-Каплата за виновен

...
Окръжен съд – Кюстендил призна дупничанина Васил Капланов-Каплата за виновен
Коментари Харесай

,,Децата ти ще останат сираци“. Каплата закани да убие дупничанин, но днес вие от ужас

Окръжен съд – Кюстендил призна дупничанина Васил Капланов-Каплата за отговорен в закана за ликвидиране и го осъди на „ отнемане от независимост “ за период от 1 година
Присъдата не е дефинитивна и може да се стачкува и апелира, предава 24 часа. Капланов бе приет за отговорен в това, че на 31 август 2020 година, в курортен комплекс „ Слънчев бряг “ се е заканил на Димитър Недев от гр. Дупница с думите: „ Децата ти ще останат сираци “.
Съдът дефинира първичен режим на изтърпяване на наказването „ общ “. Приспада времето, през което подсъдимият е бил арестуван с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, от 01.09.2020 година до 21.12.2020 година, както и времето, през което е бил арестуван с мярка за неотклонение „ Домашен арест “, считано от 21.12.2020 година до 26.07.2021 година, като 2 дни арест се зачитат за 1 ден задържане под стража.
Капланов се свързва с изгубването на Янек Миланов на 31 юли 2020 година Тогава Янек е забелязан за последно да се качва в колата на Каплата и до момента от него няма и диря. Разследването обаче към този момент не е открило Капланов да има нещо общо с изгубването на Янек. Тогава в обществените мрежи бе основана група за търсене на Янек. В нея Димитър Недев, който е ръководител на мото клуб в Дупница, разгласил собствен пост. След това последвала и заканата от страна на Капланов, изпратена по електронен път.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР