Окован с белезници на ръцете и краката бе доведен в

...
Окован с белезници на ръцете и краката бе доведен в
Коментари Харесай

Видимо неадекватен докараха майцеубиеца Георги в съда. В кулоарите крещи името на бургаски психиатър

Окован с белезници на ръцете и краката бе доведен в съда през днешния ден следобяд 24-годишният Георги Генджов, който умъртви по извънредно жесток метод майка си Рада Гешева, една от най-обичаните и уважавани учители по български език и литература в Бургас.
В коридорите на съда очевидно несъответстващият Георги крещеше името на бургаски психиатър и сипеше обиди по негов адрес.
Делото за мярката за неотклонение на Генджов се гледа при закрити врата.
Той е упрекнат в съзнателно ликвидиране, осъществено с особена свирепост.
В нощта против 21 януари Георги намушка 45 пъти майка си, като преди този момент опитал да пререже гърлото й, само че ножът се счупил. Тогава взел различен и почнал да забива острието в тялото на беззащитната 64-годишна учителка.
Има данни, че в деня на убийството Георги е използвал опиати, споделиха от прокуратурата и прецизираха, че той е бил наркозависим и с психологични проблеми. Лекувал се е седем пъти в Центъра за психологично здраве в Бургас по гледище на майка си, предава 24 часа.
Дали Георги е бил вменяем по време на убийството и ще може ли да търпи наказателна отговорност ще се обяснява занапред със съдено-психиатрична експертиза.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР