Окончателно българският парламент гласува предоставянето на военна помощ на Украйна.

...
Окончателно българският парламент гласува предоставянето на военна помощ на Украйна.
Коментари Харесай

Знаков министър издаде отровен план на Путин за България

Окончателно българският парламент гласоподава даването на военна помощ на Украйна. Решението беше взето близо 10 месеца след началото на войната. " То е безпределно закъсняло. Срамно е, че толкоз се забавихме и толкоз нерешително взехме решение и започваме в същинския смисъл да поддържаме Украйна.

Войната, която води Украйна, в прочут смисъл е и война за нас. Украйна води война за всички европейски страни, които може да попаднат в обсега на щенията на съветския президент Владимир Путин ", разяснява някогашният министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев в студиото на " Денят он Еър ".
-->
" Истината е, че в случай че не вземем това решение, ние към този момент сме взели страна - тогава взимаме съветската страна. Да вземеш страната на агресора в едни подобен спор, морално е погрешно.

Путин желае да възвърне въздействието на Руската империя, в която влиза и България ", съобщи Йовчев.

Бившият началник на ДАНС добави, че реакцията на Румъния е била доста по-достойна от нашата. " Румъния изпрати протестна нота, имат явен проект. А ние приказваме, че това е приоритет, само че не слушам някой нещо да прави. Наивно е да имаме вяра, че някой ни е заречен нещо и то ще стане ", добави Йовчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР