Около стотина дупничани протестираха тази вечер на площад "Свобода" срещу

...
Около стотина дупничани протестираха тази вечер на площад "Свобода" срещу
Коментари Харесай

Протестиращи в Дупница искат оставката на кмета заради разбити улици

Около стотина дупничани стачкуваха довечера на площад "Свобода " против извънредно неприятното съгласно тях положение на улиците в Дупница. Те желаеха оставката на кмета Методи Чимев.

Изнервени и недоволни от безсилието на общината да се оправи с казуса "лоши улици " протестиращи показаха гнева си от какъв брой години не се прави нищо. Те описаха, че улиците са прашни, с дупки, разкопани, без естествени бордюри и тротоари и попитаха за какво заплащат налози на общината, съобщи БНР.

Протестиращите дупничани показаха, че са подготвени и на крайни дейности. Дадохме задоволително време на кмета и втори мандат. Искаме неговата оставка още на следващия ден сутринта. Ако не я подаде продължаваме с митингите, като ще блокираме автомагистралата, обявиха протестиращите.

Кметът Методи Чимев предлага разговор. Може би по този начин са решили, с цел да се обърне внимание, с цел да се бие камбаната. Но едно такова надвикване и свиркане мисля, че не е работещо. Аз съм податлив да застана против всеки проблем без грам терзание, уточни Чимев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР