Около 50-годишен японец, който е бил тестван с положителен резултат

...
Около 50-годишен японец, който е бил тестван с положителен резултат
Коментари Харесай

Мъж, заразен с коронавирус, шокира всички в Япония

Около 50-годишен японец, който е бил тестван с позитивен резултат за ковид, решил да отиде в бар "за да публикувани заболяването ", оповестява Tokyo Reporter.

Пациентът, който в началото не показвал признаци на вируса, бил тестван в болница в японския град Гамагори, откакто и двамата му родители, с които живее, се заразили от вируса-убиец.

След като бил проучен и била доказана диагнозата ковид, лекарите му споделили да изчака у дома, до момента в който се откри място за него в здравно заведение.

Вместо да следва медицинския съвет, той решил да вземе такси до обичаен японски бар, който сервира алкохолни питиета и закуски. Преди това, съгласно информацията, той споделил на член на фамилията: „ Ще разпространя вируса “.

Малко по-късно той се преместил в различен бар. Неназованият мъж прекарал известно време в заведението и по-късно самичък споделил на хората там, че е инфектиран с ковид. Впоследствие, член на личния състав неотложно алармирал локалните здравни управляващи.

Полицаи от ръководството в Гамагори, облечени в защитни костюми, пристигнали в бара, единствено с цел да открият, че мъжът към този момент се е върнал вкъщи с такси.

Член на личния състав споделя: „ Не разбирам по какъв начин човек е в положение да направи сходно нещо. Не мога да го изразя с думи, защото усещам единствено яд. "

И в двете заведения се прави дезинфекция, а чиновниците, както и клиентите, в този момент минават прегледи.

Броят на случаите на ковид в Япония е повишен над 1000, сочат данни, оповестени от здравното министерство.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР