Около 4:00 часа сутринта на 11 септември 2022 г. 53-годишният

...
Около 4:00 часа сутринта на 11 септември 2022 г. 53-годишният
Коментари Харесай

Мъж застреля съпругата, дъщерята и кучето си заради конспирациите на движението QAnon

Около 4:00 часа сутринта на 11 септември 2022 година 53-годишният Игор Ланис и брачната половинка му Тина се скарват. Десет минути по-късно щерка им Рейчъл се обажда в полицията, с цел да заяви, че е убита от татко си.

Рейчъл не съумява да даде никаква информация, написа The Daily Beast, само че полицията въпреки всичко съумява да откри домашния адрес на фамилията в Уолд Лейк, Мичиган посредством триангулация на позвъняването.

Когато управляващите идват на мястото, Игор Ланис излетява през входната врата, стреляйки по тях с пушка Remington 870. Полицаите отвръщат на огъня, убивайки Ланис пред личния му дом.

Тогава те виждат 25-годишната Рейчъл на входната врата, „ опитваща се да изпълзи от къщата “, както написа в публично изказване на полицията. „ Те я измъкнаха на безвредно място. Тя съобщи, че татко й е прострелял нея и майка й. “

Вътре в къщата полицията открива тялото на 56-годишната Тина Ланис с голям брой огнестрелни рани в гърба. Разследващите считат, че тя се е опитвала да избяга от вкъщи, когато е била убита.

Според NBC News полицията също открива, че кучето на фамилията от породата пиренейско планинско е умряло, откакто е простреляно няколко пъти.

Рейчъл Ланис е откарана в близката болница и по неотложност е оперирана – татко й я бе прострелял в гърба и краката. Тя е в сериозно положение при идването, само че след интервенцията лекарите споделят, че към този момент е постоянна.

Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР