Около 30 000 лева ще струва китаизирането на туристическия сайт

...
Около 30 000 лева ще струва китаизирането на туристическия сайт
Коментари Харесай

30 000 лева за превод на китайски на туристическия сайт на Столична община

Около 30 000 лв. ще коства китаизирането на туристическия уебсайт на Столична община. Това стана ясно от думите на заместник-кмета по просвета и туризъм Тодор Чобанов по време на представянето на бюджета на общината за 2019 година в Правец. С какви средства ще разполага общинското дружество „ Туризъм” през идната година обаче към момента не е съответно написано.

Въпреки че към момента не се знае финансовата рамка на общинското дружество "Туризъм ", Столичната община към този момент има набелязани цели в този бранш. Какви са те изяснява заместник-кметът Тодор Чобанов:

"На този стадий не можем да разясняваме окончателните бюджетни параметри. Предстои гледане на бюджета в зала, само че можем да кажем, че бюджетът е насочен към разнообразни рекламни акции и действия, артикули, начинания, филми, участия на тържища, в това число и някои напълно нови механизми, като първият в нашата история уебсайт на китайски език, т.е. ние ще китаизираме главния ни уебсайт. Вече стартирахме, от няколко седмици е налично и приложение на китайски език за мобилни платформи, което може да бъде свалено гратис. Така че, политиката ни в областта на туризма включва поддръжка на туристическия развой с всички вероятни начини и насочване към нови пазари, какъвто съставлява безспорно Далечният Изток ".

Новата китайска версия на уеб страницата Visit Sofia ще зарадва гостите от Далечния Изток до края на януари, даде обещание Тодор Чобанов.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР