Около 200 мигранти са отблъснати от нашата граница тази нощ,

...
Около 200 мигранти са отблъснати от нашата граница тази нощ,
Коментари Харесай

Кошмар на границата ни, война с мигрантите

Около 200 мигранти са отблъснати от нашата граница тази нощ, съобщи по време на чуване в Народното събрание служебният вътрешен министър Бойко Рашков, като акцентира, че напорът е най-вече от жители на Афганистан. 

Премиерът Стефан Янев заяви, че поради вълната от бежанци ще свика Съвета по сигурността към Министерския съвет на 9 септември.

" В страната са хванати 10-15 души. Ситуацията се следи всекидневно. В доста тясна съгласуваност сме с Турция и Гърция, с цел да може дружно да противодействаме на мигрантския напън.

" Голям проблем е опитът на незаконни мигранти да минават през границата посредством транспортни средства. Това постанова граничните управляващи да ревизират подробно всички транспортни средства, което пък забавя прекосяването на границата и рефлектира върху стопанската система ", изясни той.

" Звеното проучва получените данни и подкрепя държавното управление да реагира навреме. На крайник са всички служби, координирани са техните дейности, информацията се концентрира на едно място ", регистрира Бойко Рашков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР