Около 195 милиона пътнически пътувания са били обработени от транспортните

...
Около 195 милиона пътнически пътувания са били обработени от транспортните
Коментари Харесай

195 милиона пътувания регистрирани в деня на навечерието на Пролетния фестивал

Около 195 милиона пътнически пътувания са били обработени от транспортните браншове на Китай в петък, навечерието на Китайската нова година, което е с 26,7 % повече от същия ден на предходната година.

Общият трафик по автомагистралите регистрира 184,62 милиона пътнически пътувания, което е с 24,2% повече на годишна база. Обстановката е била постоянна с помощта на напъните на специфичен работен екип, основан през януари, с цел да подсигурява сигурността и постоянното действие на годишния пик за пътешестване по време на Пролетния фестивал.

Железопътният трафик е скочил с 98,8 % до 8,257 милиона пътувания, до момента в който въздушните пътувания са се нараснали със 137,7 % до 1,797 милиона. По вода са регистрирани 566 хиляди пътувания.

Пролетният фестивал е най-важният празник в Китай. Тази година Годината на Дракона пристигна на 10 февруари. Най-натовареният интервал за транспортния бранш в Китай тази година се планува да бъде сред 26 януари и 5 март.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед29566Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед16887Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед9362Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед89969Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед355926Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед355926Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249916Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед222915Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумКоментарен Поглед91769Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед91219Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени  Нако Стефанов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР