Оказва се, че възрастта не представлява абсолютно никаква пречка за

...
Оказва се, че възрастта не представлява абсолютно никаква пречка за
Коментари Харесай

Ваня Щерева смая с решението си! Налази ,,Ергена“, годините не са фактор

Оказва се, че възрастта не съставлява безусловно никаква спънка за писателката и някогашна актриса и певица Ваня Щерева.

Тя също се подреди до момите, които ще се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев тази година и въобще не се тормози от обстоятелството, че е с 19 години по-възрастна от него.

Певицата е изхвърчала за Турция при започване на септември като на летището е била изпратена от щерка й – певицата Мила Роберт. Този факт самичък по себе си приказва, че явно щерка й няма нищо срещу да влезе в шоуто, с цел да си опита шанса.

Освен от дъщеря й, Ваня Щерева била изпратена на летището и от дъщерята на Юлиан Вергов – Алена. Няколко дни преди този момент трите дами били дружно на концерт на Руши Видинлиев в София, което подухва на мисълта, че явно трите постоянно се движат в комплект.

В обществените мрежи Ваня Щерева прецизира, че дъщеря й я закарала на летището и й влачила куфарите, а Алена кацнала в това време и я изпратила. Накрая заключава, че животът „ с тия двете “, е прелестен.

Александра Гърдева, която взе участие в първия сезон на „ Ергенът “ незабавно й изпрати виртуални целувки, очевидно знаейки къде отива. Мълвата носи, че Щерева била безапелационна, че ще си опитва шанса в шоуто, откакто научила, че този път „ Ергенът “ няма да е някой неизвестен, а пианист и интелектуалец.

Категорична е, че няма никакви терзания от това да премери чара си с по-младите участнички в шоуто. За никого не е загадка, че в последно време не е била видяна нито един път с мъж на нейната възраст, а с доста по-млади от нея.

Очевидно писателката поради това постави старания и да се втали, което пък я подмладява още повече. Въпреки всичко упованията са, че когато блесне на дребния екран паралелно с 20-годишните ще отнесе доста рецензии. Освен това отдаван е ясно, че тя не е мома.

Изглежда обаче в това риалити няма значение нито възрастта, нито пък фамилният статус, а значимото е да има шоу.
Източник: Уикенд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР