Оказва се, че през последните месеци Ирина Тенчева е била

...
Оказва се, че през последните месеци Ирина Тенчева е била
Коментари Харесай

Страшна диагноза стъжни живота на Ирина Тенчева. Любимата на Иван не е на себе си

Оказва се, че през последните месеци Ирина Тенчева е била изправена пред съществени проблеми със здравето. Тя към този момент неколкократно боледува от COVID-19, а последното й заразяване също не е минало без продължителни недоволства.
Споделя, че през целия август и септември се чувствала отпаднала и живеела в нещо като полусън – доста забравяла, заспивала където седне, от време на време й се появявали грипоподобни признаци, които след това изчезвали от единствено себе си, косата почнала да й окапва. Накратко казано – все едно не била тя.
Сред направените проучвания станало ясно, че с изключение на занижен хемоглобин, се била заразила за следващ път със смазващия коронавирус. Докато чакала резултатите била пред нервозен срив, тъй като в главата й се въртяло най-лошото. Закрепила здравословното си положение чрез терапия с етерични масла и хранителни добавки. Тя даже поучава почитателите си, в случай че имат сходни на нейните болежки, да си пуснат тест за антитела и други кръвни индикатори.
След като се съвзела, с цел да се разсее от проблемите, отпътували със фамилията й в Барселона. Споделя, че обичаното им занятие там било да посещават локалните пазари, където са някак еуфорични от изобилието на усети и хора, и постоянно хапват нещо на крайник. Заключава, че простите удоволствия са техен специалитет.
Източник: Уикенд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР