Оказва се, че нашумялата покрай Ергенът“ каратистка Айлин Бобева никак

...
Оказва се, че нашумялата покрай Ергенът“ каратистка Айлин Бобева никак
Коментари Харесай

Айлин от „Ергенът“ харесва само лоши момчета 

Оказва се, че нашумялата около „ Ергенът “ каратистка Айлин Бобева по никакъв начин не си поплюва, когато си харесва мъж.

 

Категорична е, че в случай че си пада по някого, не се стеснява да му го каже. Голяма част от колежките й от „ Ергенът “ срещнаха любовта си след предаването, само че не и тя. Споделя, че има доста ухажори, само че неприятното е, че харесва „ отпадъци “.

 

Открай време имала уязвимост към неприятните момчета, които да я държат в напрежение, защото в противоположен случай бързо се отегчавала. Категорична е, че положителните момчета не са за нея. неотдавна стана ясно, че когато била 19-годишна, преспала с 37-годишен сътрудник на майка й. По-късно каратистката призна, че пиперливите самопризнания са нейни, само че прецизира, че ги е направила в затворена група и не е очаквала, че някой ден ще станат публично притежание. Не се срами, а просто отбелязва, че на всеки се е случвало да прави нелепости.

 

Фолк певицата Джия, която е близка другарка на Айлин, има мъж до себе си от 2 месеца.

Бобева не крие, че е доста щастлива за приятелката си и се надява и нея да я споходи такова благополучие. Към момента обаче се е отдала на работата си. След риалитито уговорките й на модел са се нараснали неведнъж и съвсем няма ден, в който да не е на фотоси.

 

От близкото й обграждане разкриват, че Айлин е постигнала задачата си, защото се записала за присъединяване в „ Ергенът “, с цел да се снабди с повече известност. Тя твърди, че Евгени Генчев даже не е неин вид, само че около изолацията в шоуто и неналичието на връзка с външния свят почнала да го харесва. Към днешна дата обаче той е затворена страница за нея. Дори се изненадва, че е имала апетити към него.

 

Няма силикон в бюста си, само че пък за сметка на това не й липсват други усъвършенствания – нараснала е устните си с хиалуронова киселина и има бондинг на зъбите. Все отново към днешна дата към момента не е прекалила с корекциите и множеството фенове са на мнение, че е най-красивата участничка в „ Ергенът “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Айлин Бобева „ Ергенът “ Джия Евгени Генчев каратистка модел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР