Оказва се, че Елена Петрова върти тайна любов с колегата

...
Оказва се, че Елена Петрова върти тайна любов с колегата
Коментари Харесай

Тайна тръпка: Актрисата Елена Петрова върти любов млад и известен колега

Оказва се, че Елена Петрова върти загадка обич с сътрудника си Любомир Ковачев, който е по-известен с прякора си Цифровизацията.
За френския ученик се знае, че от дълго време е поставил завършек на връзката с майката на щерка си. Запознати даже настояват, че той към този момент се е пренесъл при хубавата Елена, само че въпреки връзката им да минава за сериозна, двамата се пробват да не я обявяват в общественото пространство.
Първите искри посред им прехвръкнали още преди 4 години, само че актьорите изрично отхвърляли подмятанията, че разделят обща постелка. В последна сметка мълвата се оказала вярна и двамата са дружно към този момент четвърта година, написа „ Уикенд “.
Те са измежду актьорите, с които работи театралният режисьор Бойко Илиев – татко на известния Ники Илиев. Участват в две от представленията му, които са пътуващи спектакли, играни на разнообразни подиуми из страната. Това значи, че постоянно пътуват, което пък допуска доближаване сред актьорите. От гастрол на гастрол хубавата Елена и франкофонът почнали да си стават прекомерно близки и постоянно прекрачвали границата на елементарното другарство, навлизайки в най-опасните територии на персоналните връзки. И въпреки дълго време да се опитвали да крият връзката си, то към този момент всичко е повече от видно.
Макар Елена да е с 5 години по-възрастна от Ковачев, възрастовата разлика не тормози никого от двамата.
Припомняме, че прякора си Ковачев получи преди десетилетие, когато взе участие в серия рекламни клипове за цифровизирането на българската ефирна телевизия. И въпреки досега да има много функции и тв участия зад тила си, а и от няколко месеца е част от щатния състав на Сатиричния спектакъл, прякорът непрекъснато го преследва.
Дъщеря му през пролетта ще навърши 10 години, а последните фотоси, оповестени на профила му с някогашната му жена, са от 2016 година, когато щерка им е била едвам на 2 години.
Две години по-късно артистът приказва обстойно и нашироко за изневярата, само че по този начин и не стана ясно кой от двамата е кривнал от правия път.
Елена Петрова пък има близнаци към този момент пълнолетни момче и момиче, родени от брака й с гръцкия предприемач Аристотелис Фотилас, който завърши преди години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР