Оказа се, че може да сме карали Омикрон, без изобщо

...
Оказа се, че може да сме карали Омикрон, без изобщо
Коментари Харесай

6 сигурни признака, че сте карали Омикрон, без да разберете

Оказа се, че може да сме карали Омикрон, без въобще да подозираме това. Разкритието направи американският вирусолог Майкъл Остерхолм. Той разгласи 6 признака, по които да познаете, че този коронавирус вид е минал и през вас.

Тежко дишане: Проблемът с дишането може да се задържи известно време, откакто оздравеете. Може да не съумяват да се поемете задоволително въздух при физическо натоварване — нанагорнище по стълби, кардио извършения, бягане или бързо вървене.

Умора: Това също може да подсказва за неидентифициран COVID-19. Проверете си антителата в случай че усещате отмалялост от действия, които до скоро сте правили без огромни старания.

Виене на свят: Постковидният синдром оказва въздействие върху сърдечната периодичност и кръвното налягане. Така, че следете дали имате интензивен пулс.

Депресия или тревога: Вирусът може да провокира нежелани неврологични резултати, продължаващи дълго време.

Усещате странни миризми и усети: Омикрон за разлика от други варианти не нарушава обонянието. За сметка на това кара хората да усещат несъществуващи миризми или да  възприемат познати усети по нов метод.

Проблеми с разнообразни органи: Това може да бъдат сърце, бели дробове, бъбреци, кожа. При ненадейно утежняване на благосъстоянието е изцяло допустимо незабелязано да сте изкарали COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР