Огромно множество хора се събраха за поредното шествие за военна

...
Огромно множество хора се събраха за поредното шествие за военна
Коментари Харесай

Шествие пред президентството иска оставката на Радев

Огромно голям брой хора се събраха за следващото шествие за военна помощ и взаимност с Украйна, съобщи БГНЕС. В поддръжка на Украйна се събраха голям брой българи и задгранични жители, и развявайки флагове, и плакати се насочиха на шествие, което ще приключи на Орлов мост.

Мирният митинг издигна голям брой български и украински флагове, както и плакати, на които написа: „ Радев – оставка! Нинова – оставка! Борисов – затвор! “, „ Митрофанова, вън “, „ Пълно ембарго на кървавия съветски газ “, „ Румен Радев = проруски сепаратист “, „ ГАZ глава затрива “. Има и надписи, които носят украински жители: „ Херсонце “, „ Save military from Azovstal ”.

Организаторите на шествието декларират, че в последните над 58 дни война българското държавно управление по този начин и не съумя да излезе с ясно и цивилизовано решение по отношение на войната в Украйна. С този марш те приканват да се изпрати военна помощ на Украйна и държавното управление да заеме почтена позиция в отношението към тази ужасна война.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР