Огромната грешка на ГЕРБ е, че тръгнаха да свалят правителството

...
Огромната грешка на ГЕРБ е, че тръгнаха да свалят правителството
Коментари Харесай

Социолог посочи огромната грешка на Борисов

" Огромната неточност на ГЕРБ е, че потеглиха да смъкват държавното управление на Кирил Петков . Ако не го бяха свалили, ерозията щеше да понижи по натурален път техния рейтинг до много по-ниски равнища. ГЕРБ потеглиха да ги смъкват, с което върнаха поляризацията на тематика ГЕРБ - анти-ГЕРБ, позната от 2020 година .  " Продължаваме промяната " сносно сърфират на тази вълна, много ловко. Ако и да се очакваше те да са политически наивници, се оказват много положителни политически играчи, най-малко към този момент. ... Политическа партия достоверно зае един публичен сегмент на тези избори, в случай че добре играят картите си, това ще бъде новата лява партия на България ". 

Коментара направи пред БНР Първан Симеонов, изпълнителен шеф на " Галъп интернешънъл ".
-->
Според него с митингите през 2020 година, наред с многото хубави неща, страната си е предизвикала така наречен непреодолими червени линии, които пречат през днешния ден да има дейно ръководство.

Симеонов уточни, че от лятото на 2021 година живеем в акция кой да излезе минимум отговорен за очертаващите се нови избори:

" Партиите се вършат, че вършат държавно управление. А другояче с удоволствие ще оставят сложната работа през сложната зима на президента Румен Радев. Даже ще го сочат с пръст и ще му споделят, че прекалява с властта.... Това е крачка към обезсилване на демократичните инстинкти в България, а те и без друго не са доста мощни ".

По думите му на нови избори хората може би ще санкционират този, който е пречил да се сформира държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР