Ограничителните мерки на британския кабинет срещу COVID-19 станаха повод за

...
Ограничителните мерки на британския кабинет срещу COVID-19 станаха повод за
Коментари Харесай

Блокират ли сексуалния живот във Великобритания?

Ограничителните ограничения на английския кабинет против COVID-19 станаха мотив за подбив. След като в понеделник бяха анулирани някои ограничавания, в обществото и обществените мрежи последва цунами от мнения с главния въпрос: Ограничава ли се… половият живот на поданиците?, заяви bTV.

Новите правила забраняват на двама души от разнообразни семейства да се срещат на закрито място.

„ Трябва да продължим деликатно и внимателно, да работим за възобновяване на свободата в тази страна, като вършим дребни крачки напред и следим резултата “, сподели Мат Ханкок, министър на опазването на здравето.

Хаштагът #sexban обаче към този момент стартира да набира мощ в Туитър във Англия, а някои медии означиха, че половите връзки наподобява са позволени навън, само че не и на закрито.

„ Чудя се, бебетата, родени след 9 месеца от двойки, които не живеят дружно, ще бъдат ли конфискувани като материални доказателства? “, попита консуматор на обществената мрежа.

Нарушителите на ограниченията са застрашени с санкция от 100 паунда, въпреки че държавното управление уточни, че няма пълномощия да влиза по домовете, в случай че не подозира „ сериозна незаконна активност “.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР