Ограничения в движението се въвеждат заради провеждането на 70-ата Международна

...
Ограничения в движението се въвеждат заради провеждането на 70-ата Международна
Коментари Харесай

Въвеждат се ограничения в движението, заради международната колоездачна обиколка

Ограничения в придвижването се вкарват поради провеждането на 70-ата Международна колоездачна обиколка на България от 27 август (неделя) до 31 август (четвъртък), оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ). За сигурността на придвижването е належащо водачите да карат деликатно, спазвайки пътната сигнализация и въведената краткотрайна организация. 

По време на надпреварата ще се лимитира поетапно придвижването в сектори от Подбалканския път I-6 София – Сливен – Бургас, II-35 Кърнаре – Троян, по третокласната пътна мрежа Троян – Велчево – Градница, по път II-44 Яворец – Габрово, през прохода „ Шипка " по път I-5 Габрово – Казанлък, по път III-488 Сливен – Градец, през „ Котленски " проход по път II-48 Градец – Котел, по път III-706 Филаретово – Величка и по път I-7 Менгишево – Велики Преслав – Шумен.
-->
Временната организация на придвижване в секторите, по които ще минават колоездачите, ще се вкарва директно преди провеждането на надпреварата. Два пилотни автомобила ще водят колоната. В лимитираните за придвижване прави ще бъде обезпечен достъп, при нужда, за колите със специфичен режим на придвижване като коли за спешна помощ, пожарни.

За обмисляне пътуванията на водачите предоставяме маршрута на колоездачната обиколка, която минава по сектори от републиканската пътна мрежа.

На 27 август е първият стадий на надпреварата, който минава по Подбалканския път I-6 София – Пирдоп – Кърнаре и по път II-35 Кърнаре – Троян. Стартира в 9.15 ч. в София пред стадион „ Васил Левски ", продължава в 15.30 ч. от Пирдоп и приключва в Троян.

На 28 август е вторият стадий на надпреварата, който минава по третокласната пътна мрежа Троян – Велчево – Градница, по път II-44 Яворец – Габрово и през прохода „ Шипка " по път I-5 Габрово – Казанлък. Началният час е 14.30 ч. в Троян, а финалът е към 17 ч. в Казанлък.

На 29 август е третият стадий от надпреварата минава по Подбалканския път I-6 Казанлък – Бургас. Започва в 13 ч. в Казанлък и приключва към 17 ч. в Бургас.

На 30 август е четвъртият стадий от надпреварата, който минава по Подбалканския път I-6 Бургас – Сливен. Началният час е 14.15 ч. в Бургас, а финалът е към 17 ч. в Сливен.

На 31 август е петият стадий от надпреварата, който минава по път III-488 Сливен – Градец, през „ Котленски " проход по път II-48 Градец – Котел, по път III-706 Филаретово – Величка и по път I-7 Менгишево – Велики Преслав – Шумен. Стартът е в 12:45 ч. в Сливен, а финалът на надпреварата е към 16:30 ч. в Шумен.

Организация на придвижването за провеждането на интернационална колоездачна обиколка на България ще има и в София. Забраняват се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите на участниците в мероприятието, на паркингите на пл. „ Св. Александър Невски ” от 22.00 часа на 25 август до 20.30 часа на 26 август, както и на моста пред Национален стадион „ Васил Левски “ на 27 август, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР