Оглеждайте се и търсете съзнателно знаците на Вселената. Животът е

...
Оглеждайте се и търсете съзнателно знаците на Вселената. Животът е
Коментари Харесай

Риби, за вас днес любовта е най-доброто лекарство!Водолеи, флирт ще ви разсее!

Оглеждайте се и търсете умишлено знаците на Вселената. Животът е цялостен с изненади.

Овен – Може да стигнете до извода, че нещо липсва във връзката ви. Напоследък стартирате да чувствате, че ѝ липсва някаква пристрастеност. Ако нещата вървят в неверна посока, незабавно натискайте спирачките. Не сте от тези, които елементарно се отчайват, само че ще отнеме време, с цел да се върнат нещата, тъй че се пробвайте да бъдете търпеливи, до момента в който това се случи.

Телец – Може да почувствате нов и откровен възторг, когато става въпрос за вашата сантиментална връзка. Ако е имало известна отдалеченост във вашите взаимоотношения, в този момент бихте могли да я измененията, като решите да извършите нещо дружно.

Близнаци – Бъдете тактични при правенето на градивна рецензия на член от фамилията, изключително в случай че визира значима тематика. Може да не сте толкоз изтънчени, колкото си мислите. Правете всичко, което може да внесе повече баланс и естетика в живота ви.

Рак – Вашата отдаденост на фамилния ви живот е възхитителна. Дори когато нещата не вървят по проект, вие отново не се отказвате, постоянно се борите за това, което желаете. Може да се изненадате какъв брой необикновено потребни са хората, които срещате.

Лъв – Може да се чувствате доста по-смели и самоуверени, в сравнение с сте се чувствали отдавна насам. Имате невероятна мощ на волята и не позволявате на дребните неща да ви пречат. Насладете се на масаж, тъй като мозъкът ви би трябвало да се отпусне, а тялото да си почине.

Дева –Направете всичко допустимо, с цел да спестите запаси. Организирайте и планирайте деликатно времето, с цел да можете да извършите всичко, което се чака от вас. Ще почувствате потребността да прекарате време с обичан човек или да останете сами.

Везни – Това е време да бъдете изобретателни, когато се сблъсквате с трудности. Съсредоточете се върху това да изглеждате най-добре. Добре поддържаните облекла, прическата и хубавата презентация ще поддържат увереността ви. Имайте повече доверие в себе си.

Скорпион – Никога не е прекомерно късно да се движите в мечтаната от вас посока. Ако се чувствате по-уморени от нормално, облекчете графика си през днешния ден и се погрижите малко за себе си. Вземете вана, отидете на сауна или си направете масаж. Ако се отпуснете, ще се върнете бързо в топ форма.

Стрелец – Подредете дейностите си по приоритет, с цел да не сте прекомерно заети с работа и да пропуснете цялото развлечение на уикенда. Излезте и прекарайте време дружно в компанията на прелестен за вас човек, тъй като общата ви сила ще ви освежи.

Козирог – Внимавайте за стегнати мускули, изключително в долната част на гърба. Това е мястото, където напрежението има наклонност да се прояви. Може да стартира като дребен проблем, само че който може да се утежни, в случай че го игнорирате. Слушайте какво се пробва да ви каже тялото ви.

Водолей – Когато спрете да гледате обратно, ще бъдете изумени от опциите, които се появяват пред вас. Ако скучаете през днешния ден, малко флирт ще ви разсее. Ако няма къде и с кого, потърсете някой в обществените мрежи.

Риби – Любовта може да бъде най-хубавото лекарство! Това е нещо, което от време на време забравяте дружно с динамичността на околните ви връзки. Отделете време, с цел да извършите това, което ви се коства вярно. Изглежда, че в този момент е подобаващият миг това да се случи.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР