ОФК Пирин Благоевград даде начало на своята зимна подготовка, като

...
ОФК Пирин Благоевград даде начало на своята зимна подготовка, като
Коментари Харесай

Пирин Благоевград стартира зимната подготовка с надежда за оставане в Първа лига

ОФК Пирин Благоевград даде начало на своята зимна подготовка, като по традиция първото занятие на " орлетата " беше предшествано от водосвет за здраве и триумфи.

Първата подготовка на стадион „ Христо Ботев “ бе почетена от кмета на Община Благоевград Методи Байкушев, спонсори, сътрудници на клуба, както и последователи на тима.

Наравно с всички останали футболисти тренира и Асен Дончев, за който стана ясно, че ще доиграе сезона при " орлетата " чартърен от ЦСКА.

Освен него още няколко нови лица също се включиха в заниманието, като те ще изкарат експериментален интервал при благоевградчани. Това са французинът Арно Дулуизио, украинецът Данило Полонски, както и българите Стелян Спасов, Кирил Ристосков и Лазар Боянов.

В същото време стана ясно, че с клуба се разделят Велислав Минков и Данаило Медвед, който минава в Локомотив Пловдив.

" Започваме с положително въодушевление, идваме заредени с сила да продължим във втория сезон и да спечелим нужните точки, с цел да останем в групата. Трета година е това за " Пирин ", момчетата към този момент го имат като опит в тима и се надявам да оказват помощ на новите хора. Да, потеглиха си няколко души, само че това е изцяло обикновено. Чакаме да се докарат нови хора, които да вдигнат равнището, само че всички зависи от това, като пари, какво ще имаме. Хубаво е да имаме на три, четири позиции нови лица, които да дадат повече сигурност в идните борби ", разяснява старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР