Официално премина една четвърт от пътя на новата 2022 година.

...
Официално премина една четвърт от пътя на новата 2022 година.
Коментари Харесай

Опасно: Ретроградният сезон започва през април

Официално мина една четвърт от пътя на новата 2022 година. Пролетта е в разгара си и няма ретрогради (все още), тъй че животът е постоянен. Но астрологичните събития през април съществено ще раздвижат нещата, предизвестява Edna.bg.

Той сервира първото затъмнение за годината, някои планетарни аспекти, които се случват един път в живота, и мощен назадничав Плутон, който ще постави завършек на неотдавнашната ни серия без ретрогради. Астрологичните събития, които се случват през април, идват бързо и без предизвестие, което прави календара цялостен с галактически събития.

Започваме месеца под крилото на новолунието в Овен. С огнената искра на сезона на Овена на наша страна, април е най-хубавото време за нови инициативи. Енергията на Овена покачва равнищата на мотивация и ни въодушевява да покоряваме задачите си - само че към момента ще усещаме мечтателната и прочувствена мъгла на Риби с помощта на звездния стелиум в Риби, който също се случва през този месец. Специалният съвпад сред Юпитер и Нептун на 12 април ще бъде време на духовно израстване и нараснала вътрешен глас, а пълнолунието във Везни няколко дни по-късно ще направи нещата още по-романтични. На 19 април ръководството поема сезонът на Телеца, който ще ни донесе по този начин нужното заземяване преди първото за годината затъмнение на 30 април. Промяната се случва бързо.

В допълнение към тези огромни галактически събития, всички планети в нашата система ще навлязат в нови знаци през този месец, тъй че очаквайте някои обилни енергийни промени. И като приказваме за промени, на 29 април стартира ретроградният Плутон 2022, който е първата планетарна назадничавост от февруари насам. Дотогава към момента сме в зона без назадничавост, тъй че се възползвайте от този движещ се напред поток, преди да стартират противоположните придвижвания.

Ето и астрологичния календар за април 2022
Сезонът на Овена

Овенът е съществения огнен знак на зодиака и през първите няколко седмици на месеца в сезона на Овена доминира силата на вдишване на отговорност. Сезонът на Овена ни въодушевява да действаме и храбро да преследваме задачите си, тъй че това е отлично време да създадем стъпки към това да бъдем малко по-смели. Ще усетим яростта на този огнен знак с цялостна мощ при започване на месеца, с помощта на новолунието в Овен, което ще настъпи на 1 април. Като първо огромно лунно събитие за астрологичната година, това новолуние е заредено с магията на мощното ново начало. Поставете си ревностни планове за пролетта и не се опасявайте да изкажете мнението си.

Мощен стелиум в Риби и необичаен съюз сред Юпитер и Нептун

Може и да усещаме горещината на сезона на Овена, само че мечтателната и интуитивна сила на Рибите към момента оказва мощно въздействие върху актуалното астро време. В Риби се намират както планетата на шанса Юпитер, по този начин и мистичната планета Нептун - което е доста особено, като се има поради, че те са обичайните и актуалните планетарни шефове на този знак. Планетата на любовта Венера навлиза в Риби на 5 април и ще внесе доста сензитивност и съчувствие в любовния ни живот и ще ни постави розови очила. На 14 април буйната планета Марс също навлиза в Риби, което може да накара да усещаме интимността като духовно прекарване, само че също по този начин евентуално да затрудни директното изложение на желанията ни. В този миг в царството на този воден знак ще има по едно и също време четири съществени планети, които ще образуват по този начин наречения в астрологията стелиум.

Блестящият миг на този стелиум в Риби през 2022 настава по време на еднократния съюз на експанзивния Юпитер и ефирния Нептун в Риби, прочут като съвпад Юпитер-Нептун. Тези две планети се свързват в родния си знак Риби единствено на към 150 години, тъй че се насладете на мечтателната и духовна сила на тази галактическа връзка и я използвайте, с цел да се свържете с интуицията си. Само се пробвайте да не се изгубите в нейната илюзорна мъгла.

Първото пролетно пълнолуние
Чувствителната сила на стелиума в Риби към този момент ни кара да се усещаме като че ли плуваме в море от усеща - а на 16 април пълнолунието във Везни ще докара страстите ни до галактическо кресчендо. Традиционно известно като Розовата луна, априлското пълнолуние ще измести фокуса ни върху партньорствата, междуличностните проблеми и яснотата в общуването. Сезонът на Овена нормално ни кара да даваме приоритет на личните си стремежи и потребности, само че това дипломатично лунно събитие ни оказва помощ да намерим естетика посредством връзките си и да се съобразяваме по-добре с потребностите на другите. Това е време, в което да работим за реализиране на баланс в живота си и за одобряване на уговорките си към хората и обстановките, за които ни е грижа.

Сезонът на Телеца

След забързаното и изпълнено с огън пътешестване през сезона на Овена, можем да чакаме с неспокойствие приземяващата сила на зодия Телец, която ще ни помогне да намерим непоклатимост. Меркурий навлиза в Телец на 10 април, като ни прави по-прагматични във връзка с проектите ни и ни дава опция да усетим магията на сезона на Телеца, която занапред следва. След като Слънцето навлезе в територията на този съществен земен знак на 19 април, сезонът на Телеца ще стартира публично и ние ще можем да се успокоим и да се замислим за проектите, които сме създали през сезона на Овена. Тази слънчева смяна ни оказва помощ да действаме постепенно, да се заземим и да се съсредоточим върху работата по задачите си по реален метод. Сезонът на Телеца е сетивен и постоянен, тъй че не бързайте и си позволете да се насладите на удоволствието от сегашния миг.

Започва сезонът на ретроградните придвижвания

В края на месеца настава сезонът на ретроградните придвижвания през 2022, който стартира с назадничав Плутон на 29 април. Когато трансформиращият Плутон направи противоположен завой, до 8 октомври очаквайте да се потопите в сериозен самоанализ и да преразгледате динамичността на властта в живота си - както в персонален проект, по този начин и в границите на колектива/обществото. Но не посрещайте ретроградния сезон със стрес. Плутон прави тази разходка на заден ход за към пет месеца всяка година, тъй че въздействието му е по-фино и не толкоз намерено разрушително, колкото някои други ретрогради.

Този месец Меркурий публично ще навлезе в предретроградния си "сенчест " интервал, което предвещава ретроградността, която следва през май. Въпреки това на 29 април Меркурий навлиза в родния си знак Близнаци, което ни носи по-силни информационни умения и майсторски качества, когато става въпрос за това да жонглираме няколко неща по едно и също време. Възползвайте се от тази опция, с цел да приключите и да проведете ясни диалози, преди ретроградността през май да нахлуе и да размъти душевните ни води.

Първото затъмнение за годината е тук
Добре пристигнали в сезона на затъмненията! Април е придружен от две мощни новолуния, второто от които е слънчево затъмнение в Телец на 30 април. Затъмненията са известни с това, че носят бързи промени и неочаквани обрати на ориста, тъй че това лунно затъмнение може да промени напълно нещата, които ценим и по които желаеме да работим. За благополучие заземяващата сила на Телеца може да ни помогне да запазим успокоение в хаоса. Въпреки че затъмненията не са най-хубавото време да демонстрираме желанията си, може да се окаже, че Вселената ни подарява с всевъзможни изненадващи дарове и неочаквани благоприятни условия, за които даже не сме мечтали. Настанете се комфортно, стягайте коланите и вижте каква магия на затъмнението ще се разгърне за вас.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР